A Koragyermekkori Oktatás Fontosságának 8 Oka

A korai gyermekkori nevelés olyan oktatás, amelyet a gyermekeknek az általános iskolába való belépés előtt kapnak. A kora gyermekkori oktatást 6 éven aluli gyermekek számára kínálják különféle médiumokon és módszereken keresztül. Intézményi szinten az Indonéziában már létező korai gyermekkori oktatás az óvodákban (óvoda) és a Playgroupban (Playgroup) van csomagolva, de önállóan megteheti. A “Koragyermekkori Nevelés” célja, hogy elősegítse az óvodai gyermekek kognitív és társadalmi fejlődését az általános iskolába való belépés előtt.

A korai gyermekkori oktatás fontosságát a következők okozzák:

  • Kora kora óta képezheti egy igazi tanuló lelkét

A “Koragyermekkori Nevelés” számos szórakoztató módszert és eszközt kínál az osztályban. A korai gyermekkor hatékonyan tanul. A “Koragyermekkori Nevelés” órákon mindig jelen lévő öröm arra ösztönzi a kisgyermekeket, hogy valódi tanulók legyenek. A “Koragyermekkori Nevelés”-ban élő gyermekek imádni fogják a tanulást, és életük hátralévő részében mindig úgy érzik majd a továbbtanulást, amelyet igazi tanulónak (egész életen át tartó tanulónak) neveznek. Tehát az általános iskolába való belépés előtt a “Koragyermekkori Nevelés” óta növekszik a tanulás érzése.

  • Korai szocializációs képesség

Mindannyian tudjuk, hogy az emberek társadalmi lények, tehát mindig szocializációra van szükségük. A családtagoktól eltérő emberekkel való szocializáció nagyon fontos az ember túlélése szempontjából. Minél előbb gyakorolja a szocializációs képességét a korai gyermekkori nevelésen keresztül, annál gyorsabb a gyermek magabiztossága és legyőzni a szégyenlőséget. A túl sokáig fennmaradó zavar és az önbizalom hiánya akadályozza a társadalmi fejlődését.

  • Korai életkorban képes együtt dolgozni

A szocializációs képesség teljesebb lesz, ha összekapcsolják a korai kooperációs képességgel. Az együttmûködés képességét a gyermekek szerezhetik, miközben továbbra is korai gyermekkori oktatásban vagy “Koragyermekkori Nevelés”-ban folynak. A “Koragyermekkori Nevelés” során a gyerekek megtanulják megosztani, együtt dolgozni és felváltva szórakoztató tanulási órákon. Az együttmûködés képessége nagyon fontos a kiképzéshez, mivel a gyermek még mindig világöreg.

  • Korán gyakorolhatja a koncentrációt

Azok a gyermekek, akik egyenesen az általános iskolába járnak anélkül, hogy korai gyermekkori oktatást kapnának, általában úgy érzik, hogy csak tanulnak. Az ilyen gyermekeknek nincs olyan koncentrációja a tanulásnak, mint a “Koragyermekkori Nevelés”-ban élő gyermekek. A kisgyermekkori nevelési osztályokba tartozó gyermekeket koncentrációjukkal képzik. A “Koragyermekkori Nevelés” környezet, amely a tanulás helye, támogatja a magas koncentrációt.

  • Korán kiképzi a türelmét

A türelem nyilvánvalóan nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek tulajdonában is van. Korai életkorban megkezdték az emberi türelem tesztelését. A korai gyermekkori nevelés során a gyermekek számos társadalmi élményben vesznek részt. Ezen idő alatt a korai gyermekkori felfedezheti és gyakorolhatja türelmes képességeit. A gyermekek azt a türelmet is utánozzák, amelyet a “Koragyermekkori Nevelés”-ban tanárai mutattak be. Például a gyerekeket megtanítják, hogy várjanak sorban és várjanak sorát.

  • Tisztelet az idősebb emberek kora kora óta

Mindaddig, amíg gyermeke “Koragyermekkori Nevelés”-ban van, ezen idő alatt azt is megtanítják, hogy tartson tiszteletben tanárait. A “Koragyermekkori Nevelés” gyermekek a tanár utasításai szerint fognak tiszteletben tartani. A “Koragyermekkori Nevelés” gyermekek megszokják, hogy másokat tisztelik ne csak a tanár. Sokkal szélesebb körű tisztelet. A “Koragyermekkori Nevelés” órák a legjobb helyek arra, hogy megtanulják ezt a nemes hozzáállást, azaz a tiszteletet.

  • Bizalma és önértékelése legyen már koránál kezdve

A korai gyermekkori nevelés kiderült, hogy pozitív hatással van az önbizalomra. Ezen túlmenően a korai gyermekkorban élő gyermekek optimista szellemmel és magas önértékelési képességgel rendelkeznek. Motiváltak lesznek tehetségeik, érdeklődésük és tudásuk feltárására is.

  • Szokjon hozzá a sokféleséghez

A sokféleség és a sokféleség tiszteletben tartása nagyon fontos a gyermekek számára a “Koragyermekkori Nevelés”-ban való fejlődésük során. A korai gyermekkori nevelés célja, hogy a gyermekeket tiszteletteljes hozzáállásban részesítse a környező emberek iránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *