A Gyermekek Oktatásának Fontossága Az

Az aranykor vagy az aranykor széles körben használják a korai gyermekkort. Ez a kor a 0–6 éves gyermekek kora. Az aranykorban történő oktatás fontos növekedésük és fejlődésük szempontjából. Tehát ne lepődj meg, ha a szülők különös figyelmet fordítanak a gyermekekre ebben az aranykorban.

Valójában, még ha méhében van, az anya nevelte a gyermeket azáltal, hogy stimulusokat adott éneklés formájában, és a Koránt olvasta. Még akkor is, ha az anya mozgásban van. A szülők gyermekének születéséig is tanították őt. Ehhez meghívja a gyermekeket mosolyra való interakcióra, felszólítja a beszédet pozitív válaszként a gyermekekre, és arra ösztönzi vagy ösztönzi a gyermekeket, hogy erősítsék az anya és a gyermek közötti belső köteléket.

Manapság sok kisgyermekkori intézmény (“Koragyermekkori Nevelés”) működik. Városoktól falvakig. A “Koragyermekkori Nevelés” kifejezés az emberek számára ismerős. A szülők magabiztosabbak, ha a gyermeket a “Koragyermekkori Nevelés” Intézetbe bízzák. Úgy gondolják, hogy a gyermekek fejlődése gyorsabb lesz. Ennek oka az, hogy a gyermeket számos olyan tevékenységre tanítják, amelyek ösztönzik a gyermek növekedését és fejlődését. Néhány elmaradott faluban vagy hátrányos helyzetű szülők inkább gyermekeik otthoni nevelését részesítik előnyben. Az erkölcsi értékeknek a gazdasági feltételeknek megfelelő tanításával, anélkül, hogy elhagynák a régió helyi bölcsességét.

Tudjuk, hogy a korai gyermekkori oktatás alapvetően olyan oktatás, amelyet a gyermekek általános növekedésének és fejlődésének elősegítése érdekében folytatnak. Vagy hangsúlyozza a gyermek személyiségének minden szempontját. A korai gyermekkorban mindig kíváncsi vannak körülöttük lévő dolgokra. Nagyon egyediek, ezért irányításra és megértésre van szükségük a szülők és a körülöttük lévő emberek részéről. Érdeklődése arra készteti őket, hogy mindig akarjanak felfedezni a látott dolgokat, mit akarnak csinálni, szeretnek játszani és érzékenyek a körülvevő ingerekre.

A gyermek agysejtek 100-200 milliárd agysejt között vannak. A tanulmány eredményei azonban azt állították, hogy az agy potenciáljának csak 5% -át használják fel az stimuláció hiánya miatt, amely az agy működését optimalizálja. Az első öt év gyermekei mindig sikeresek mindent megtanulni mindent. A “Koragyermekkori Nevelés” különféle tevékenységeket végez, például kognitív, nyelvi, érzelmi, fizikai és motoros tevékenységeket. Ennek a tevékenységnek a célja a gyermekek motoros és nem motoros képességeinek fejlesztése. Általánosságban a korai gyermekkori nevelés célja az, hogy a gyermekek korai életkorától kezdve felkészüljön az életre, és képes legyen alkalmazkodni a környezetéhez. A városi területeken élő gyermekeknek vidéken élő gyermekekkel kissé eltérő jellege lehet. Például egy városban lakó és oktatott gyermek kevésbé szocializálódik a környező környezettel. Életük általában egyedi. Csak azokkal a barátokkal lépnek kapcsolatba, amelyek ugyanazon a területen vannak, ahol ő iskolázott.

Míg a szomszédokkal nem ismerik elég jól egymást. Több időt töltenek otthon, különféle játékmódokkal, modern játékok formájában. Mint például számítógépek, játékok és mások, anélkül, hogy a környező környezetben barátaival lógni kellene. Ellentétben a vidéken élő és nevelő gyermekekkel. Időt töltenek az egyik faluban élő barátokkal játszva. A faluban élő gyermekek mindig is tudni akarnak, kipróbálhatnak és kalandozhatnak az általuk látott új dolgokról. A megjelenített játék szintén hagyományos. Tehát nemcsak fizikai fejlődést tapasztalnak meg. Ugyanakkor a környező környezet intelligenciáját is kiképzi. A “Koragyermekkori Nevelés” nemcsak formális intézmények formájában működik, hanem informális és informális is. A “Koragyermekkori Nevelés” formális oktatási útját óvodákban (óvoda) vagy Raudhatul Athfal (RA) tartják 4-6 éves korosztályban. A nem formális csatornákat a Play Group vagy a Play Group (“Koragyermekkori Nevelés”) csoportban tartják, életkoruk 2-4 év. Az informális oktatási útvonalat a Gyermekgondozó Parkban (TPA) 3 hónaptól 2 évig, a “Koragyermekkori Nevelés” egységeket pedig 4-6 éves korig tartják.

Az egyes gyermekek tulajdonságai minden bizonnyal különböznek egymástól. Ezt nagyon fontos figyelembe venni a szülők vagy az oktatók. A korai gyermekkor jellemzői a következők:

  • A gyerekek nagyon érzékenyek környezetükre, attól kezdve, amit látnak. Amíg a kíváncsiságuk nagyon magas.
  • A korai gyermekkor egocentrikus, nem nagyon törődik mások szavaival és tetteivel, mert úgy véli, hogy helyes.
  • Az engedetlenség időszakát a szülőknek figyelembe kell venniük. Ha nem, akkor később rossz hatással lesz a gyermekek karakterére a felnőttkorban.
  • A utánzás vagy utánzás időszaka, a gyerekek szeretik utánozni a látott dolgokat.
  • A csoport a gyermekek játszó csoportjairól szól. Inkább inkább a társaikkal kint játszanak, ahelyett, hogy csak otthon játszanak.
  • A felfedezés nagyon helyénvaló, ha az oktatók különféle játékeszközökkel és játékokkal rendelkeznek, amelyek a gyermekeket mindig lelkesedik a tanításban való részvételre, és kellemes légkört teremtenek a gyermekek számára.

A fenti leírásból levonhatjuk azt a következtetést, hogy a korai gyermekkori oktatást korán el kell kezdeni. Még a szülők is élesíthetik a kisgyermekektől. Ennek oka az, hogy a korai életkora óta oktatott gyermekek nagyon feltűnő különbségeket mutatnak, mint azok a gyermekek, akiknek kevesebb figyelmet szentelnek az oktatás. Mint azok a gyermekek, akiket már kora kora óta kiképeznek a lágy javanese használatához. Minden bizonnyal különbség van azokkal a gyermekekkel, akiket már nem kora kora óta képzettek a puha javán használatára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *